Китайски Оздравителен Център


Китайски Оздравителен Център е основан от майстор д-р Шън Фей през 2000 година в град Варна. В оздравителния център се предлагат прегледи и процедури, базирани на китайската традиционна медицина, в случаите на:
● дископатия, дискохерния, ошипяване, артрит, плексит, ставни възпаления, невралгии
● стомашно-чревни заболявания – колит, гастрит, язва, бактериални инфекции, запек, метеоризъм
● сърдечни, чернодробни, белодробни смущения, проблеми с жлъчката, далака и бъбреците, аритмия, високо кръвно налягане, нощно напикаване при деца, полова слабост при мъже, хормонален дисбаланс при жените и проблеми с женската полова система
● проблеми с щитовидната жлеза, астма, алергии, кожни проблеми, косопад, световъртеж, шум в ушите, хронична умора
● нервно напрежение, депресия, мигрена, безсъние, стрес, изтощение, отпадналост
● процедури за отслабване
● процедури за отказване от тютюнопушене
● процедури за подсилване на имунитета


Д-р Шън Фей е завършил висше медицинско образование в провинция Хубей, Китай, специалност китайска традиционна медицина. Работил е като иглотерапевт в болнично отделение в гр.Чан Чун и е един от основателите на „Център по Цигун лечение“ в същия град. Водил е демонстрации по енергийно лечение и лекции по китайска традиционна медицина в Китай.
През 2000 година, той открива в град Варна свой оздравителен център за китайска традиционна медицина, където практикува и до днес.
http://Китайски Оздравителен Център – ВарнаКитайски Оздравителен Център разполага с приятна и просторна приемна и стая за провеждане на сеансите. Намира се на удобно и леснодостъпно място в центъра на град Варна, над Морската градина, в Дворец на Културата и Спорта, вход 1. Пред сградата има платен паркинг (2 лева на час), а малко по – долу е бул. „Княз Борис I“, по който се движи редовен автобусен транспорт и в двете посоки, минаващ през центъра (от кварталите към комплекс „Златни пясъци“ и от курортните комплекси до Аксаково).

Телефон за запазване на час за преглед и процедура – 0889 380-601
Работно време – понеделник – петък: 13:00 – 17:30
Работим с предварително записване на часове.
Заповядайте!